Z uporabo spletne strani se strinjate s spodaj navedenimi pogoji in jih v celoti razumete.

Spletna trgovina delta-kom.net/promo (v nadaljevanju PROMOSHOP) je sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Spletno trgovino PROMOSHOP upravlja podjetje Deltakom, Dušan Vučak s.p.

Osnovni podatki podjetja
Deltakom, storitve in trgovina
Dušan Vučak s.p.
Ivanjševski Vrh 34, 9245 Spodnji Ivanjci

Identifikacijska številka za DDV: SI46248242
Davčni zavezanec: DA
Matična številka: 6694209000
TRR: SI56 6100 0001 3842 732 pri Dh d.d.
E-mail: [email protected]

Varovanje osebnih podatkov
Podjetje Deltakom, Dušan Vučak s.p. se zavezuje, da bo varovalo osebne podatke uporabnikov.
Osebne podatke bo podjetje uporabilo izključno za lastne potrebe (izpolnitev naročila, pošiljanje informativnega gradiva, računov, pri dostavi za obveščanje o stanju pošiljke…).

Osebni podatki v nobenem primeru in pod nobenim pogojem ne bodo predani tretji osebi.

Pogoji naročanja
Podjetje Deltakom, Dušan Vučak s.p. preko »delta-kom.net/promo« sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna.
V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v času od izdaje naročila do prejema elektronskega obvestila, da je naročilo nepotrjeno.
Po prejemu obvestila, da je naročilo potrjeno preklic naročila ni možen.
Naročila spremljamo preko spletnega vmesnika-Woocommerce.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Kupec mora o nameravanem vračilu pisno obvestiti ponudnika najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga,
in sicer na kontaktni e-naslov [email protected] blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.
Vračilo personaliziranih izdelkov kot so potiskani promocijski izdelki ni mogoče vrniti zaradi odstopanj pri velikosti izdekov. Če niste prepričani o velikosti izdelka (majice, polo majice, puloverji, softshelli, maske, kape…) predhodno zahtevajte dejanski vzorec izdelka. Za naročene vzorce izdamo ponudbo-dobavnico po trenutno veljavni ceni vzorčnega izdelka + dostavo v znesku 1,90 eur z DDV. Če se naročilo po prejetju vzorca NE realizira za naročene vzorce pošljemo fakturo s plačilom na naš TRR.

V primeru mehanskih poškodbah, ki niso nastale kot posledica neprimernega ravnanja s strani kupca, se reklamacije upoštevajo.
Vse ostale nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo skupaj v sodelovanju s kupcem, na za njega najboljši možni način.

Navodila za uporabo nakupovalne košarice
Naročilo je možno spreminjato do točke, ko pritisnete na gumb Zaključi nakup na strani Checkout.
Od tega trenutka dalje naročilo dobi status nepotrjeno, in ga ni več mogoče spreminjati.

Postopek naročanja
1. Naročilo je sprejeto:
Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Kupcu so na spletni strani ponudnika dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.

2. Naročilo potrjeno:
Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3. Blago odposlano:
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Dostava blaga in stroški pošiljanja

 

Dostavo naročenega blaga opravlja podjetje POŠTA SLOVENIJE. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam pustijo obvestilo in pošiljko dostavijo naslednji delovni dan. Za vse pošiljke velja dostava kot je navedeno v spletni trgovini med potrditvijo naročila.

Naročila, oddana do 16:00 ure vsak delavnik, za blago ki je na zalogi praviloma oddamo že naslednji dan, najkasneje pa v naslednjih dveh delovnih dneh. V primeru, da to ni mogoče, stranko obvestimo preko spletne trgovine ali po telefonu (če je na voljo).

Cene dostave so podrobno opisane spodaj.

Pri izbiri plačila po povzetju (vrednost nakupa poravnate dostavnemu kurirju ob prevzemu blaga) kupec NIMA dodatnih stroškov.
STROŠEK DOSTAVE IN PROVIZIJA ZA PLAČILO PO POVZETJU BOSTA AVTOMATIČNO OBRAČUNANA IN PRIKAZANA V KOŠARICI IN PRED ZAKLJUČKOM NAKUPA.


Cenik dostave (z ddv)


Poštnina velja za vse pošiljke katere ne presegajo skupne teže do 50kg.
Za vse pošiljke nad 50 kg se znesek dostave obračuna po dogovoru!
Cene poštnine se zaračunavajo kot je razvidno iz tabele:

  
  

Mali paket s sledenjem do 0,5 kg

2.79 eur z DDV

Paket 1 s sledenjem od 0,5 do 2 kg

4.06 eur z DDV

Paket 2 s sledenjem od 2 do 5 kg

4.93 eur z DDV

Paket 3 s sledenjem od 5 do 10 kg

5,95 eur z DDV

Paket 4 s sledenjem od 10 do 15 kg

6.97 eur z DDV

Paket 5 s sledenjem od 15 do 20 kg

7.92 eur z DDV

Paket 6 s sledenjem od 20 do 25 kg

9.12 eur z DDV

 

 

Provizija za plačilo z odkupnino (velja za vse vrste Paketov, Pri Blagovnem pismu ni možno plačilo z odkupnino.)

1.28 eur z DDV

 

 

Pri vseh paketih je pošiljka sledljiva. Ko naročilo odpošljemo, prejmete s  strani Pošte Slovenija sledilno številko po kateri lahko sledite pošiljki na spletnih straneh Pošte Slovenija.

 

Pri plačilu po povzetju vam dostavna služba NE zaračuna dodanih stroškov zaradi plačila z gotovino.

Zavrnitev naročila
Deltakom, Dušan Vučak s.p. lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo v obdelavi, naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, naročilo zavrne.

Plačilni pogoji
Plačilo je možno:

Z gotovino ob prevzemu
Z nakazilom na račun podjetja Deltakom, Dušan Vučak s.p. (po predračunu)
Z nakazilom na PAYPAL
Z gotovino ob osebnem prevzemu na sedežu Deltakom, Dušan Vučak s.p.
S kreditno kartico.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem RAČUNU. (Moj račun).

Cene
Vse cene vsebujejo DDV, saj je upravljalec trgovine davčni zavezanec.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu “V obdelavi” ali “Naročilo je sprejeto”). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Kode za popust:
Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dodajte v košarico.
Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, v košarici vpišete kodo za popust v polje “Koda ugodnosti” in kliknete gumb”Uporabi kupon”. I
Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kod za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Vrednost kode za popust ne sme presegati vrednosti naročenih artiklov.

Garancija
Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu oz. pri opisu artikla v spletni trgovini.

Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan.
V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil informacijo glede garancije določenega artikla.

Vračilo ali zamenjava blaga
Že kupljeno blago lahko stranka pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. V kolikor pride do razlike v vrednosti blaga – razliko vrnemo (če je vrednost blaga nižja od prvotno naročenega) oziroma je potrebno doplačilo (če je vrednost zamenjanega blaga višja od prvotno naročenega).
Pomembno! 
Zaščitnih mask, pri katerih je originalna embalaža odprta iz varnostnih razlogov pred okužbo zaradi Covid-19 NE MOREMO ZAMENJATI ALI SPREJETI KOT VRAČILO. Za naročene vzorce izdamo ponudbo-dobavnico po trenutno veljavni ceni vzorčnega izdelka + dostavo v znesku 1,90 eur z DDV. Če se naročilo po prejetju vzorca NE realizira za naročene vzorce pošljemo fakturo s plačilom na naš TRR.

Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.

Kupcu pripada pravica, da v 3 dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 5 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail naslov: [email protected], vrniti pa v 10 dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži.
Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom.

Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.
Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v štirinajstih (14) dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Varstvo osebnih podatkov

V Deltakom, storitve in trgovina in na naši spletni strani www.delta-kom.net spoštujemo vašo zasebnost ter varujemo vaše podatke.
Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od objave teh pravil pa tudi z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Naše storitve lahko uporabljate kot:

 • naznani uporabnik:
  v tem primeru bomo z vašim soglasjem ob obisku naših strani podatke zbirali preko piškotkov z namenom zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani
 • naročnik na e-novice:
  v tem primeru lahko naše storitve uporabljate kot neznani uporabnik, edini podatek, ki nam ga zaupate pa je le vaš elektronski naslov in izbira e-novic, ki jih želite prejemati na vaš naslov. Drugih podatkov o vas ne zbiramo. Na naše e-novice pa se lahko vedno odjavite (povezava do odjave je v vsaki e-novici) in se s tem izbrišete iz naših seznamov.
 • registrirani uporabnik
 • registrirani kupec

O naših registriranih uporabnikih in kupcih zbiramo več vrst osebnih podatkov:

 1. Identiteta: ime, priimek, elektronski naslov in geslo, ki je šifrirano in znano le uporabniku. Podatki poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko zavezanca za DDV. Številko zavezanca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zavezanci za DDV. Te podatke lahko vidite in urejate preko strani Moj račun.
 2. Kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka. Te podatke lahko vidite in urejate preko strani  Moj račun.
 3. finančni podatki: podatkov o vaših kreditnih karticah ne hranimo. Te podatke posredujemo le izdajatelju vaše kreditne kartice. Enako velja za druge podobne oblike plačevanja preko spleta.
 4. podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih ter vrnitvah naročil. Te podatke lahko vidite in urejate preko menuja Moj račun.
 5. podatki vezani na vašo uporabo in profil: zadnji ogledi izdelkov, pogostost obiskovanja posameznih oddelkov, pogosti nakupi, komunikacija z nami preko rubrike Klepet, ter oddani komentarji in ocene naših izdelkov. Te podatke lahko vidite in urejate preko strani Moj račun.
 6. marketinški podatki:
  vaše naročnine na naše e-novice, vaši seznami želja. Te podatke lahko vidite in urejate preko strani Moj račun.
 7. tehnični podatki:
  za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu vaše naprave, brskalniku, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletne strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Deltakom, storitve in trgovina lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke kot so piškotki sistemov Google Analytics, Facebook. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 1 leto, potem postanejo neaktivni.

Kako pridobivamo podatke

-ko se registrirate kot uporabnik na naši spletni strani
-ko oddate naročilo
-ko stornirate naročilo
-ko se naročite na katerokoli izmed naših e-novic
-ko pregledujete naše vsebine
-ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
-ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, vrnete izdelek
-ko z nami komunicirate preko družbenih omrežij in v rubriki Klepet
Google, Facebook nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili vi.

Kaj delamo s podatki?

Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:

 • zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (za vodenje finančnih in poslovnih knjig),
 • izvedbo vaših naročil
 • za analize poslovanja, spremljanje statistik, obnašanja kupcev, pri čemer so uporabljeni podatki anonimizirani

Podatke o naročilih na naše e-novice zbiramo z namenom, da vam lahko na željeni naslov dostavimo izbrano e-novico.
Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za pripravo odgovora na vprašanje.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov?

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi naročil, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov.

 • dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila
 • dobaviteljem in pooblaščenim serviserjem, v kolikor reklamacije ali vprašanja, pri katerih potrebujemo njihovo sodelovanje
 • izvajalcem plačil (na primer Paypal),
 • pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.)
 • z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo.

Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

Roki hrambe osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe.

Zagotavljanje varnosti

Na naši spletnii strani uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij.

Prosimo, da nam pri varovanju osebnih podatkov pomagate tako, da tudi sami poskrbite za varnost vašega uporabniškega imena in gesla.

Nalaganje datotek za tisk

V skladu z našimi pogoji poslovanja se strinjate, da NE boste nalagali nobenih slik umetniških del, sestavljenih iz naslednjega gradiva: žaljiv, nespodoben ali neprimeren material, kakršen koli material, ki bi lahko povzročil kakršno koli civilno ali kazensko odgovornost v skladu z veljavno zakonodajo; in vse gradivo, ki bi lahko kršilo pravice do zasebnosti, javnosti, avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine brez dovoljenja lastnika teh pravic in oseb, ki so prikazane v datotekah. Zavrnili bomo naročilo, ki je po našem mnenju lahko nezakonite narave ali kršitev pravic katere koli tretje osebe. Sprejemate polno pravno odgovornost za vsebino obdelanega in natisnjenega gradiva v vašem imenu in po vaših navodilih. Pridržujemo si pravico do zavrnitve naročila brez razkritja razloga.

Izdelki in storitve, ki jih ponuja PromoSHOP, so namenjeni samo vaši osebni uporabi. Strinjate se, da boste upoštevali te pogoje storitve in ne boste uporabljali teh izdelkov in storitev ali z njimi povezanih sporočil za kakršno koli neželeno ali nepooblaščeno oglaševanje, promocijsko gradivo, “neželeno pošto”,  “verižna pisma”, “piramidne sheme” ali katera koli druge oblike. Prepovedana je tudi nadaljnja prodaja Designov iz naše spletne trgovine.

Za Deltakom, storitve in trgovina

Dušan V.