...

Etikete na roli

Etikete na roli v različnih materialih – etikete iz papirja ali etikete iz folije.


etikete na roli
Za kaj so primerne etikete na roli? Nobeno podjetje ne more brez njih!
Področja uporabe so tako kompleksna, kolikor so raznolika: začenši z etiketami  za steklenice vina ali marmelado, preko etiket na roli kot logotipi, do naslovov etiket, imenskih plošč in darilnih etiket.
Nalepke na roli so idealna rešitev za takšne namene! Naše etikete so večnamenske in učinkovite na številnih izdelkih na različnih področjih. Zaradi namotavanja etiket na rolo v končni fazi izdelave, sonaše etikete kot nalašč za samodejno nanašanje s posebej oblikovanimi stroji za etiketiranje izdelkov.

Etikete na roli v različnih materialih - etikete iz papirja ali etikete iz folije Izbira etikete ne pomeni samo izbire velikosti in priprave grafike, ampak predvsem odločitev, kateri material in lepilo bosta najbolje ustrezala vašemu izdelku. Naše etikete večinoma tiskamo na dva osnovna materiala: papir in polipropilensko folijo. Pri izbiri materiala morate upoštevati dva dejavnika: pogoje shranjevanja in temperaturo uporabe nalepk po meri. Nalepke na papirju lahko natisnete na beli polsjajni papir, ki je na voljo s standardnim akrilnim lepilom, močnim lepilom, izdelanim na osnovi gume ali enostavno odstranljivim lepilom. Izberete lahko tudi papir s kovinsko zlato ali srebrno barvo. Vinilne nalepke so natisnjene na beli ali prozorni polipropilenski foliji.

Kalkulator za izračun cene Za lažji postopek naročanja etiket delimo z vami naš kalkulator za izračun cene. Po vnosu osnovnih podatkov o vašem projektu (količina, mere, material in oblika) boste takoj videli ceno za etikete. V kalkulatorju lahko izberete tudi dodatne možnosti, kot so embalaža, premer role in usmeritev nalepk. Zahvaljujoč kalkulatorju lahko enostavno preverite ceno etiket na roli in naročite ustrezne nalepke za vaše izdelke.

Področja uporabe etiket na roli