Etikete na roli

etikete na roliZa kaj so primerne etikete na roli?
Nobeno podjetje ne more brez njih! Področja uporabe so tako kompleksna, kolikor so raznolika: začenši z etiketami  za steklenice vina ali marmelado, preko etiket na roli kot logotipi, do naslovov etiket, imenskih plošč in darilnih etiket. Nalepke na roli so idealna rešitev za takšne namene!

V podjetju DELTAKOM poleg standardnih etiket obstajajo tudi nalepke za živila, steklenice, naslove, z notranjim premerom 76 mm. Nalepke na roli so primerne tudi , če so nalepke na polah preveč okorne. Samolepilne etikete je mogoče hitro odlepiti in pritrditi. Etikete na roli lahko pri nas naročite po lastnem dizajnu. Dizajn si nastavite sami in preprosto oblikujte motiv ali logotip za vaše posamezne nalepke. Uporabite lahko tudi barvno sliko ali fotografijo za etiketo. Barvni tisk 4/0 vam daje vso svobodo pri ustvarjanju.

Etikete so so na beli podlagi, odporne na praske in UV žarke, saj po tisku nanesemo sijajni UV lak. Etikete so varne in primerne pri uporabi prehrambenih izdelkov. Ustrezne certifikate vam z veseljem posredujemo.

 

 

Prikaz 1 rezultata

Prikaz 1 rezultata