Prikaz vseh 2 rezultatov

Dopisni papir

Naj bodo računi, pogodbe ali druga pisna korespondenca: s svojim edinstveno oblikovanim dopisnim papirjem ste vedno suvereni. Ustvarite svoj design v spletni trgovini in natisnite kakovostno – seveda v PROMO-SHOP-u, vaši cenovno dostopni spletni tiskarni.DOPISNI_PAPIR Za prvi vtis ni druge priložnosti - ta izrek velja tudi za pisno komunikacijo. S pravim dopisnim papirjem naredite dober vtis.

Kakšen papir je na voljo?
Če vaše podjetje redno pošilja standardna pisma, priporočamo klasični pisarniški material: offset papir z gramaturo 80 g / m2. S to debelino papirja ste s tremi listi papirja pod 20 grami teže in tako lahko prihranite poštnino v določenih okoliščinah. Kot osnovna varianta za vsakodnevno dopisovanje, denimo poslovna pisma, ta papir pogosto zadostuje, za pomembne informacije in uradne dokumente priporočamo papir z višjo gramaturo papirja: 90 ali 120 g / m² - odločite se sami.

Kateri format izberem za dopisni list podjetja? Klasična oblika pisemskega papirja je A4, ki vam ga seveda ponujamo za vse vrste papirja iz naše ponudbe. Dopisni papir z vašim logotipom v formatu A4 je bistveni del vaše komunikacije.