Prikaz vseh 2 rezultatov

DOPISNI_PAPIR
Za prvi vtis ni druge priložnosti
– ta izrek velja tudi za pisno komunikacijo. S pravim dopisnim papirjem naredite dober vtis.  Naj bodo računi, pogodbe ali druga pisna korespondenca: s svojim edinstveno oblikovanim dopisnim papirjem ste vedno suvereni. Ustvarite svoj design v spletni trgovini in jo natisnite kakovostno – seveda pri DELTAKOM-u, vaši cenovno dostopni spletni tiskarni.

Kakšen papir je na voljo za mojo osebno pisarniško opremo?
Ponujamo vam številne možnosti, tako da boste našli popoln papir za vaše podjetje. V naši spletni tiskarni papirje različnih debelin. Če vaše podjetje redno pošilja standardna pisma, priporočamo klasični pisarniški material: offset papir z gramaturo 80 g / m2. S to debelino papirja ste s tremi listi papirja pod 20 grami teže in tako lahko prihranite poštnino v določenih okoliščinah. Kot osnovna varianta za vsakodnevno dopisovanje, denimo poslovna pisma, ta papir pogosto zadostuje, za pomembne informacije in uradne dokumente priporočamo papir z višjo gramaturo papirja: 90 ali 120 g / m² – odločite se sami.

Kateri format izberem za dopisni list podjetja?
Klasična oblika pisemskega papirja je A4, ki vam ga seveda ponujamo za vse vrste papirja iz naše ponudbe. Dopisni papir z vašim logotipom v formatu A4 je bistveni del vaše komunikacije – tako kot vizitke. Poleg tega lahko izbirate med drugimi formati, kot je A5,  – natisnjenim na eni ali obeh straneh.

Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo izkušnjo brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.