...

Promocijska pisala in pisalni seti.

Pisala. Kemični svinčniki, pisalni seti, alu kemični svinčniki in pisala primerna za graviranje.Promocijski material, ki ga zmeraj potrebujemo - Pisala

Pisala so že od nekdaj najbolj zanimiv promocijski material. Če iščemo ugodno in vedno uporabno promocijsko darilo, se mnogokrat odločimo za pisalo.

Pogosto zastavljena vprašanja

V: Kateri slog dotiska naj izberem?
O: To je odvisno od vaše osebne izbire in od tega, ali je pisalo darilo ali za promocijsko uporabo. Na splošno graviranje daje vrhunski občutek in eleganten vizdez in tiskanje je najboljše za barvite vzorce.

V: Ali lahko naročim samo eno pisalo s tiskom?
O: Naša promocijska pisala so namenjena za darila, zato se začnejo z minimalnimi naročili 50 kos. Vendar pa so naša vrhunska pisala za graviranje na voljo za naročilo manjših količin. Tudi 1 kos.

V: Ali je pri pisalih mogoče menjati minico?
O: Večinoma ja. Vsa naša pisala je mogoče ponovno napolniti.

V: Kje na pisalu bo postavljen mojj dizajn?
O: Vaš dizajn bo na ohišju pisala. Trenutno je to določeno področje, ki ga boste videli, ko začnete oblikovati vaše pisalo. Na tem območju lahko svoj dizajn postavite, kot želite.

V: Iz katerih materialov so izdelana pisala?
O: Naša gravirana pisala in pisala so izdelana iz aluminija ali lesa, naša ostala kemična in promocijska pisala pa iz plastike.

Dajte svoje podjetje v kupčeve roke!
Ne glede na to, ali iščete popolno promocijsko pisalo za sejem ali želite promovirati svoje podjetje v vsakdanjem življenju ali v pisarni, bodo potiskana pisala prav gotovo služila svojemu namenu.